A patella mindenben partner

GYORS KERESÉS

Keresés

KATEGÓRIÁK

Összes

Nem támogatott

Támogatott

URIN 4 VIZELETGYÜJTÖ ZSÁK 2L 10X MEDISZI

Termék támogatások:

Közgyógy támogatott


TB támogatott


Termék leírás:

Mediszintech URIN 4 vizeletgyűjtő zacskó

Cikkszám:5998263700728
Vonalkód:5998263700728
TB támogatás:Van

Anyaguk: egészségügyi célra használható PVC.
Visszafolyásgátló szeleppel, kiöntő csővel és oliva csatlakozóval ellátott zsákok.

A vizeletgyűjtő zacskókról általánosságban
Vizeletgyűjtő gyógyászati segédeszköz alkalmazása akkor válhat szükségessé, ha az érintett vizelet elvezetését tartósan vagy átmenetileg katéterrel kell megoldani. A vizelet gyűjtésére és mérésére legmegfelelőbb módszer a katéterhez csatlakoztatott, azzal steril egységet képező vizeletgyűjtő zacskó.

A vizeletgyűjtő zacskó viselése ellenére az érintett - egészségügyi állapotától függően - teljes életet él, közlekedik, mozog és intézi napi feladatait, tanul vagy dolgozik. A segédeszköz biztosítja vizeletelvezetési panaszokkal élő személy számára az elfogadható életminőséget, az éjszakai nyugalmat és a társadalmi beilleszkedés lehetőségét.

A vizeletgyűjtő zacskó használata még mozgásában korlátozott, idős, csökkent kézügyességű páciensek számára is lehetséges és egyszerű. Csupán erősen korlátozott mozgásképességű vagy tartósan fekvő betegek esetén van szükség egy segítő személy bevonására a zacskó cseréjéhez.

 

URIN vizeletgyűjtő termékcsalád
Indikáció:

Vizeletürítés akadályozottsága, neuromuscularis hólyagdiszfunkció, gerincvelősérülés okozta hólyagdiszfunkció, hólyagnyakszűkület, hólyag rosszindulatú daganatai, hólyag jóindulatú daganatai, húgycsőszűkület, húgycső rosszindulatú daganatai, húgycső jóindulatú daganatai, prostata-hyperplasia, prostata-gyulladás.

Általános jellemzők:

Minden típus steril, egyszer használatos.

Legközelebbi bolt





Kategória: Személyi Gondoskodás És Védelem Segédeszközei > Vizeletgyűjtők > Testen Viselt Vizeletgyűjtő Zsákok



E-MAIL
Kód -
Jelszó
Elfelejtett jelszó
Adatkezelési tájékoztató

Scholl® és a Scholl® logó, Gelactiv®, Bioprint®, Memory Cushion®, Scholl Biomechanics®, Pescura® a Scholl’s Wellness Company hivatalosan bejegyzett védjegye; felhasználása engedélyhez kötött.

A weboldal cookie-kat (sütiket) használ, hogy kellemesebb felhasználó élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár. Az "Értem" gombra kattintással hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket.

További információk