A patella mindenben partner

GYORS KERESÉS

Keresés

KATEGÓRIÁK

Összes

Nem támogatott

Támogatott

THERMALKRISTALY PARNA 22CM X 11CM

Termék leírás:

Egy természetes, organikus ásványi anyagot (Thermál Fürdőkristályt) tartalmazó különleges holisztikus termék, amely mikrohullámú sütőben felmelegítve természetes módon kezeli/enyhíti a reumatikus, ízületi, migrénes, menstruációs, görcsös fájdalmakat, izomhúzódást, valamint mélyhűtőben lehűtve rovarcsípéseket, könnyebb horzsolásokból eredő felületeket kezel rendkívül hatékonyan a test bármely pontján.
Az áramló hő élettani tulajdonságait fokozza a mikrocellás természetes iontoforézis. A hő, melyet a meleg sókristályok közvetítenek, a terapeuták és természetgyógyászok által javallott, fentebb leírt diszkomfort érzetek megszüntetését segíti.

Használat módja:
A thermál kristály párnát melegen és hidegen is alkalmazhatjuk.
A párna végtelen alkalommal újra melegíthető vagy hűthető. Az újabb használat előtt vízpermettel nedvesítsük meg a belső kristályt tartalmazó vászon párnát, hogy a mikrohullám el tudja végezni a melegítést. Teljesítménytől függően kb. 40-60 másodperc melegítés ajánlott 38-44 C°-ig. A melegítés és hűtés során az esetleges sérülések elkerülése miatt használjon háztartási védőkesztyűt!
Már nagyanyáink is használták ezt a jó házi gyógymódot.


Legközelebbi bolt





Kategória: FÉNY ÉS HIDEG-MELEG TERÁPIÁS ESZKÖZÖK> Melegítésre Szolgáló Eszközök



E-MAIL
Kód -
Jelszó
Elfelejtett jelszó
Adatkezelési tájékoztató

Scholl® és a Scholl® logó, Gelactiv®, Bioprint®, Memory Cushion®, Scholl Biomechanics®, Pescura® a Scholl’s Wellness Company hivatalosan bejegyzett védjegye; felhasználása engedélyhez kötött.

A weboldal cookie-kat (sütiket) használ, hogy kellemesebb felhasználó élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár. Az "Értem" gombra kattintással hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket.

További információk