A patella mindenben partner

GYORS KERESÉS

Keresés

KATEGÓRIÁK

Összes

Nem támogatott

Támogatott

FORTUNA Neoprén Térdrögzítõ zárt

Termék támogatások:

EP támogatott


Termék leírás:

Fortune neopren térdrögzítő zár fekete színben. 

A Fortuna neoprén zárt térdszorító kiváló minőségű neoprén gumiból készül, amely biztosíthatja az állandó és egyenletes kompressziót és rögzítést. 

A rögzítők frottír anyaggal vannak bélelve, amely a viselés során felveszi a nedvességet és javítja a komfortérzetet. 

A meleget is megtartja, mely emeli a fájdalmas területeken a véráramlást, elősegítve ezzel a természetes gyógyulást és kényelmet. 

Az izmokra és ízületekre tett melegítő hatása révén növeli azok rugalmasságát is, ezáltal segít megelőzni a sportbetegségeket. 

A terméket érzékeny, vagy fájdalmas ízület rögzítésére javasoljuk, ezen kívül enyhébb ízületi problémák kezelésére, valamint azok megelőzésére, illetve ízületi kopásból adódó panaszok kezelésére is alkalmas lehet.

A térdszorító egyaránt alkalmas sportolásra, nehéz fizikai munkára, vagy mindennapos használatra, olyan esetekre, amikor a térd hosszú ideig tartó, vagy erős igénybevételnek van kitéve. 

Legközelebbi bolt





Kategória: Ortézisek És Protézisek > Alsó Végtagok Ortézisrendszerei > Térdortézisek



E-MAIL
Kód -
Jelszó
Elfelejtett jelszó
Adatkezelési tájékoztató

Scholl® és a Scholl® logó, Gelactiv®, Bioprint®, Memory Cushion®, Scholl Biomechanics®, Pescura® a Scholl’s Wellness Company hivatalosan bejegyzett védjegye; felhasználása engedélyhez kötött.

A weboldal cookie-kat (sütiket) használ, hogy kellemesebb felhasználó élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár. Az "Értem" gombra kattintással hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket.

További információk