A patella mindenben partner

PATELLA-96 Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

KÖZPONTI ELÉRHETŐSÉGEK:

GYORS KERESÉS

Keresés

KATEGÓRIÁK

Összes

Nem támogatott

Támogatott

GMED 200 AUTOMATA CSUKLOS VERNYOMASMERO

Termék támogatások:

EP támogatott


Termék leírás:

A vérnyomás rendszeres mérése fontos szerepet játszik az egészséges életmód fenntartásában, a magas vérnyomás ugyanis az egyik leggyakoribb szív és érrendszeri betegség ma hazánkban

A GMed 200 vérnyomásmérő egyszerűen és kényelmesen használható, kifejezetten azoknak ajánljuk, akik nem bírják a felkaros vérnyomásmérők okozta nyomást, vagy valamilyen betegség okán nem tudják a felkaros vérnyomásmérőt használni.
A kompakt mérete miatt könnyű, így bárhová magával tudja vinni, mert nem foglal sok helyet.
A képernyő minden szükséges adatot jelez. Többek között láthatja a szisztolés és diasztolés nyomást, a pulzusszámot, időt és dátumot. Az idő és dátum kijelzése kifejezetten fontos a pontos nyomonkövetés céljából. Nagyon fontos a nyomonkövetés miatt, hogy a GMed 200-as készülék beépített memóriával rendelkezik. 90db mérési eredményt képes tárolni, és két felhasználós a memóriája így összesen a két felhasználó végett összesen 180db eredményt képes tárolni.
Érzékeli a szabálytalan szívverést, így figyelmezteti Önt, hogy az orvosi vizit időszerű.
Automatikus kikapcsolás 1 perc elteltével, ami védi az elemek élettartamát. Minden készüléket 2db „AAA” elemmel szállítunk. A kijelzőn látható az akkumulátor töltöttségi szintje, így folyamatosan nyomon tudja követni, hogy mikor van szükség az elemek cseréjére. A használattól függően akár 300 mérést is elvégezhet, mielőtt cserélnie kellene az elemeket.

A vérnyomás a nap folyamán változik. Az éghajlat, az érzelmi állapot, a megelőző mozgás vagy alvás, a gyógyszerek vagy étrend-kiegészítők mind befolyásolhatják a vérnyomását. Nagyon sokaknak az orvosi vizit során magas a vérnyomásuk, sajnos az orvos látogatása mindannyiunknak egy stressz faktor, így az ott kapott eredmények eltérhetnek a normál állapottól.

- LCD kijelző
- 3 színű háttérvilágítás
- Oszcillometriás mérés 
- 2 x 90 memóriába mentett érték
- Szabálytalan szívverés érzékelés 
- Mérési tartomány:  
Nyomás: 0,0 ~ 34,7 kPa (0 - 260) Hgmm
Pulzus: 40 ~ 170 ütés / perc
- Pontosság: Nyomás: ±5 Hgmm Pulzus: ±5%
- Csukló körmérete:  kb. 135 mm - 195 mm 
- Mérete: 76 mm x 76 mm x 26 mm

Legközelebbi bolt

Kategória: Diagnosztikai Műszerek És Eszközei > Vérnyomásmérők > CsuklósE-MAIL
Kód -
Jelszó
Elfelejtett jelszó
Adatkezelési tájékoztató

PATELLA-96 Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Scholl® és a Scholl® logó, Gelactiv®, Bioprint®, Memory Cushion®, Scholl Biomechanics®, Pescura® a Scholl’s Wellness Company hivatalosan bejegyzett védjegye; felhasználása engedélyhez kötött.

A weboldal cookie-kat (sütiket) használ, hogy kellemesebb felhasználó élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár. Az "Értem" gombra kattintással hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket.

További információk