A patella mindenben partner

PATELLA-96 Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

KÖZPONTI ELÉRHETŐSÉGEK:

GYORS KERESÉS

Keresés

KATEGÓRIÁK

Összes

Nem támogatott

Támogatott

GMED202E FELKAROS VÉRNYOMÁSMÉRÖ EXTRA

Termék támogatások:

EP támogatott


Termék leírás:

GMed 202 prémium minőségű automata felkaros vérnyomásmérő extra mandzsettával.  

A vérnyomás rendszeres mérése fontos szerepet játszik az egészséges életmód fenntartásában, a magas vérnyomás ugyanis az egyik leggyakoribb szív és érrendszeri betegség ma hazánkban. 

Általánosságban elmondható, hogy a felkaron mért vérnyomás adja a legmegbízhatóbb adatokat. A nagy képernyő előnyös az idősebb korosztály számára is, mivel könnyen leolvashatóak az adatok.
A képernyő minden szükséges adatot jelez. Többek között láthatja a szisztolés és disztolés nyomást, a pulzusszámot, időt és dátumot. Nagyon fontos a nyomonkövetés miatt, hogy a GMed 202-es készülék beépített memóriával rendelkezik. 80db mérési eredményt képes tárolni. Mutatja a legutolsó 2 mérés átlageredményeit.

Automatikus kikapcsolás 3 perc elteltével, ami védi az elemek élettartamát. Minden készüléket 4db „AA” elemmel szállítunk. A kijelzőn látható az akkumulátor töltöttségi szintje, így folyamatosan nyomon tudja követni, hogy mikor van szükség az elemek cseréjére. A használattól függően akár 1000 mérést is elvégezhet, mielőtt cserélnie kellene az elemeket.
AC/DC adapter is külön megvásárolható a termékhez, így sosem kell aggódnia ha nincsen otthon elem, mert az adapter segítségével elem nélkül is működik a készülék.

Nagyon sokaknak az orvosi vizit során magas a vérnyomásuk, sajnos az orvos látogatása mindannyiunknak egy stressz faktor, így az ott kapott eredmények eltérhetnek a normál állapottól.

Gyakori probléma, hogy a használt mandzsetta kicsi. Sok más a piacon kapható vérnyomásmérővel ellentétben a GMed 202-es vérnyomásmérőhöz többféle mandzsetta kapható. Rendkívül tartós és kényelmes anyagból készült, a kényelmesebb használat végett.

- Új technológia
- Automata, digitális
- Nagy LCD kijelzővel és háttérvilágítással
- Megbízható, könnyen kezelhető
- 1 év jótállást vállalunk a termékre
- Beépített memóriával rendelkezik amely eltárolja a mért adatokat.

Műszaki paraméterek:  
- Mérési tartománya: 40-199/min
- Mérési pontossága: < 5%
- Energiaforrás:    4 x AA ceruzaelem
- Mérete: 150 x 110 x 65 mm
- Súlya: 370 gr
- Extra mandzsetta mérete: 32-42 cm 

A csomag tartalma: Vérnyomásmérő, mandzsetta, elemek, tároló táska, használati utasítás.

A készülékhez kompatibilis GMed mandzsetta normál, extra és gyerek méretben csatlakoztatható.

Legközelebbi bolt

Kategória: Diagnosztikai Műszerek És Eszközei > Vérnyomásmérők > FelkarosE-MAIL
Kód -
Jelszó
Elfelejtett jelszó
Adatkezelési tájékoztató

PATELLA-96 Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Scholl® és a Scholl® logó, Gelactiv®, Bioprint®, Memory Cushion®, Scholl Biomechanics®, Pescura® a Scholl’s Wellness Company hivatalosan bejegyzett védjegye; felhasználása engedélyhez kötött.

A weboldal cookie-kat (sütiket) használ, hogy kellemesebb felhasználó élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár. Az "Értem" gombra kattintással hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket.

További információk