A patella mindenben partner

GYORS KERESÉS

Keresés

KATEGÓRIÁK

Összes

Nem támogatott

Támogatott

GM 4263 ÖSSZECSUKHATO JAROKERET

Termék támogatások:

Közgyógy támogatott


TB támogatott


EP támogatott


Termék leírás:

-Kényelmes habszivaccsal borított markolatok
-Könnyű, masszív alumínium váz
-Megfelelő tapadást elősegítő és cserélhető gumivégek (26 mm)
-Összecsukható: 2 gomb segítségével, a felső áthidalón
 található push jelzések lenyomása utána a keret oldalai 
 behajthatóak
-Saját tömege: 2,8 kg
-Belső alapterület: 57 x 28 x 50 cm
-Terhelhetőség: 100 kg-os, vagy 150 kg-os változat


A mozgást és járást, segítő nagy stabilitást biztosító járókeretek segítséget nyújthatnak a biztonságos helyváltoztatásban. Ezek a két karral működtetett járást 
segítő eszközök, több ponton stabilan adhatnak támasztékot, nagyfokú lépésbiztonságot biztosítva a mozgásban korlátozott használójuk számára. Beltéren és kültéren egyaránt használható. Azoknak a személyeknek nyújthat segítséget, akiknek alsó végtagjuk tehermentesítése, valamint állás - és járásbiztonsága ily módon megoldható, azonban többirányú támasztásra is szükségük van. 
Mozgáskoordinációs zavar esetén javítja a járóképességet, illetve tehermentesítheti a sérült vagy fáradt lábat. Javasolt lehet azok számára, akik az alsó végtagjaik ízületi kopásának fájdalmától, gyulladásától, reumás vagy egyéb mozgásszervi panasztól szenvednek. Baleset vagy betegség következtében szintén ajánlott lehet használata. Gyermekkori fejlődési rendellenesség, vagy bénulás következtében kialakult nehézkes járás esetén is segítség lehet. Az alsó végtag protetizálása után, a műtét követő rehabilitáció időszakában járása nehézkessé vált, emiatt segítségre szorul. Fizikai gyengeség, illetve egyensúlyzavar esetén is azonnali megoldást nyújthat.

Szakképesítési követelmény: Ortopédia-traumatológia, ortopédia, orvosi rehabilitáció (csecsemő-és gyermekgyógyászat), traumatológia, fizikális medicina és rehabilitációs orvoslás, 
rehabilitációs medicina, reumatológia, sebészet, érsebészet, gyermeksebészet, neurológia, gyermekneurológia, idegsebészet, geriátria, ismételt rendelés esetén a beteg háziorvosa is.

Indikáció: Alsóvégtagok ízületeinek kopásos fájdalma, gyulladása, fejlődési rendellenessége, bénulása vagy időskori gyengesége esetén, alsóvégtag-sérülések postoperatív vagy konzervatív ellátására, alsóvégtag amputáció és protetizálás postoperatív fázisában, egyensúlyzavar esetén.

Legközelebbi bolt

További dokumentumok





Kategória: Személyes Mozgás Segédeszközei > Két Karral Működtetett, Járást Segítő Eszközök > Járókeretek



E-MAIL
Kód -
Jelszó
Elfelejtett jelszó
Adatkezelési tájékoztató

Scholl® és a Scholl® logó, Gelactiv®, Bioprint®, Memory Cushion®, Scholl Biomechanics®, Pescura® a Scholl’s Wellness Company hivatalosan bejegyzett védjegye; felhasználása engedélyhez kötött.

A weboldal cookie-kat (sütiket) használ, hogy kellemesebb felhasználó élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár. Az "Értem" gombra kattintással hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket.

További információk