A patella mindenben partner

GYORS KERESÉS

Keresés

KATEGÓRIÁK

Összes

Nem támogatott

Támogatott

ATRAUMAN KENOCSTULL 10X20CM STERIL 30X

Termék támogatások:

Közgyógy támogatott


TB támogatott


EP támogatott


Termék leírás:

Az Atrauman kenőcstüll hatóanyagmentes, triglicerid alapú kenőcsmasszával átitatott, kis rácssűrűségű poliészter tüll kötszer.

A hatóanyag nélküli kenőcsanyag révén indikált a bőrgyógyászatban és a gyógyszerérzékeny betegeknél is. Váladék- és légáteresztő, a sebbe nem ragad. 

Az Atrauman lágy poliészter alapú hordozóanyaga biztosítja a váladék elfolyása szempontjából a sebbel szükséges felületi érintkezést. A kötés cseréje közben nem lép fel a sarjadzó szövet és a fiatal hámszövet irritációja. A kötés levétele a sebről kíméletes és fájdalommentes. A fölös váladékot az Atraumanra helyezett sebfedő vezeti el. A kenőcs a sebszéleket puhán tartja, és ezáltal gyorsítja a fedőhám képződését. 

Hatóanyagmentes és nem tartalmaz parafin adalékot. A kötés levétele után a seben nem marad vissza eltávolítandó kenőcsmaradvány, az esetleges sebészi beavatkozás előfeltételei kedvezőek, a seb megtisztítása könnyebb. 

Steril, egyenként csomagolt.

Legközelebbi bolt





Kategória: Kötszerek > Impregnált Gézlapok > Impregnált Gézlapok, Általános



E-MAIL
Kód -
Jelszó
Elfelejtett jelszó
Adatkezelési tájékoztató

Scholl® és a Scholl® logó, Gelactiv®, Bioprint®, Memory Cushion®, Scholl Biomechanics®, Pescura® a Scholl’s Wellness Company hivatalosan bejegyzett védjegye; felhasználása engedélyhez kötött.

A weboldal cookie-kat (sütiket) használ, hogy kellemesebb felhasználó élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár. Az "Értem" gombra kattintással hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket.

További információk