A patella mindenben partner

GYORS KERESÉS

Keresés

KATEGÓRIÁK

Összes

Nem támogatott

Támogatott

SCHOLL PALAU FLIP-FLOP SÖTÉTKÉK/MULTI 37

Termék leírás:

A PALAU FLIP FLOP modell nagyon robusztus, divatos, színes és alkalmas azoknak a nőknek akik nem akarnak lemondani a kényelemről. A SCHOLL papucsokat úgy tervezték, hogy garantálják a maximális kényelmet, a helyes testtartást és a járást, stabil járást garantálva a lábboltozat megtámasztásával.
Bioprint technológia: A tudományos biomechanikai alapokon megtervezett talpágy alátámasztja a láb izmait, támogatja a jobb lábtartást, ezáltal segíti a láb megfelelő anatómiai elhelyezkedését.A bioprint tökéletesen körülöleli a tábboltozatot, így megszünteti a járás közben fellépő izomfeszülést, kellemetlen rázkódást, felesleges terhelést.

Legközelebbi bolt





Kategória: Lábbelik > Felnőtt > Scholl



E-MAIL
Kód -
Jelszó
Elfelejtett jelszó
Adatkezelési tájékoztató

Scholl® és a Scholl® logó, Gelactiv®, Bioprint®, Memory Cushion®, Scholl Biomechanics®, Pescura® a Scholl’s Wellness Company hivatalosan bejegyzett védjegye; felhasználása engedélyhez kötött.

A weboldal cookie-kat (sütiket) használ, hogy kellemesebb felhasználó élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár. Az "Értem" gombra kattintással hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket.

További információk