A patella mindenben partner

GYORS KERESÉS

Keresés

KATEGÓRIÁK

Összes

Nem támogatott

Támogatott

BATZ TILDA KEK MIX SZANDAL 36

Termék leírás:

Batz Tilda női szandál kék mix színben. Ha Ön is szenved a bütykös láb okozta fájdalomtól, akkor pontosan tudja, micsoda megkönnyebbülést hozhat egy olyan papucs, melynek viselése során csökkenhetnek a kínok, és lábai végre fellélegezhetnek. A szandál belső oldalára beépítettünk egy speciális, elasztikus betétet a bütyökkel élők kiemelt kényelme érdekében, de a normál felhasználónak is hihetetlen komfortot ad ez a megoldás. Az összesen három tépőzáras pánttal ellátott Tilda modell nemcsak az állíthatósága miatt sikerült 100%-ban komfortosra, hanem az anatómiai lábágynak és a kivehető, cserélhető talpbetétnek köszönhetően is. Ezáltal Ön tökéletesen a saját igényeire szabhatja lábbelijét, és egésznapos gondoskodást biztosíthat lábai számára. Vajpuha bőr és komfortos kék teszi még vonzóbbá – próbálja fel Ön is!

•	Anatómiai kialakítás
•	Elasztikus betét a bütyökkel élők kényelméért
•	Kivehető, cserélhető talpbetét
•	3 db tépőzáras, állítható pánt
•	Egyedi talpbetét fogadására alkalmas modell

Sarokméret: közepes (3-5 cm)
Pontos sarokmagasság: 3,5 cm


Fejbőség: F, G, H
Jelmagyarázat fejbőséghez (szélesség, magasság):
F = átlagnál keskenyebb, alacsonyabb lábfejre alkalmas
G = normál szélességű és magasságú lábfejre alkalmas
H = átlagnál szélesebb, magasabb lábfejre alkalmas

Legközelebbi bolt





Kategória: Lábbelik > Felnőtt > BATZ



E-MAIL
Kód -
Jelszó
Elfelejtett jelszó
Adatkezelési tájékoztató

Scholl® és a Scholl® logó, Gelactiv®, Bioprint®, Memory Cushion®, Scholl Biomechanics®, Pescura® a Scholl’s Wellness Company hivatalosan bejegyzett védjegye; felhasználása engedélyhez kötött.

A weboldal cookie-kat (sütiket) használ, hogy kellemesebb felhasználó élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár. Az "Értem" gombra kattintással hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket.

További információk