A patella mindenben partner

GYORS KERESÉS

Keresés

KATEGÓRIÁK

Összes

Nem támogatott

Támogatott

GRASSOLIND KENÖCSTÜLL 10CMX10CM 10X

Termék támogatások:

Közgyógy támogatott


TB támogatott


EP támogatott


Termék leírás:

Kenőcsös sebfedőháló nagylyukú pamut hordozóréteggel 
Jellemzők 
Hatóanyagmentes kenőcsös nagylyukú sebfedőháló, pamutszövetből, semleges kenőccsel impregnálva. A kenőcs nagy mennyiségben van felhordva, így bőséges váladékozás esetén sem oldódik le. A kötszer laza szövésű rácsszerkezetén keresztül a sebváladék akadálytalanul átjut a nedvszívó másodlagos kötésbe. Könnyen méretre szabható. Hosszú ideig tartó alkalmazás esetén sem fejt ki szenzibilizáló vagy allergizáló hatást. 
A kenőcs anyaga: fehér vazelin, mono- és dikarbonsavak glicerinnel alkotott észterei, szintetikus viasz. 
Alkalmazási terület 
Általános sebkezeléshez, különösen a sebfelületek és sebszélek védelméhez, pl. nagy felületű hámhiánynál vagy horzsolt sebeknél, valamint égéseknél. Plasztikai és kozmetikai sebészetben, körömeltávolításnál, fitymaoperációknál stb. Bőrátültetések vételi helyeinek fedéséhez és transzplantátumok rögzítéséhez. Használható gyógyszerérzékeny páciensek ellátására is. 
A Grassolind kenőcsös sebfedőháló védi a sebet a kiszáradástól.

Legközelebbi bolt





Kategória: Kötszerek > Impregnált Gézlapok > Impregnált Gézlapok, Általános



E-MAIL
Kód -
Jelszó
Elfelejtett jelszó
Adatkezelési tájékoztató

Scholl® és a Scholl® logó, Gelactiv®, Bioprint®, Memory Cushion®, Scholl Biomechanics®, Pescura® a Scholl’s Wellness Company hivatalosan bejegyzett védjegye; felhasználása engedélyhez kötött.

A weboldal cookie-kat (sütiket) használ, hogy kellemesebb felhasználó élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár. Az "Értem" gombra kattintással hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket.

További információk